Sweat By BXR

Sessions Schedule

We offer a wide range of sessions for all levels & abilities.

Filters




Sun 10.02

SWEATBOX

Skills

Ramon Perez

09.00

45 minutes

CARDIO CONDITIONING

Strength & Conditioning

Sana Shirvani

09.15

40 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Reece Bowers

09.30

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Ramon Perez

10.00

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Reece Bowers

10.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Carli Wheatley

10.30

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Ramon Perez

11.00

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Reece Bowers

11.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Alex Nicholl

11.30

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Sana Shirvani

12.20

45 minutes

Yoga

Mobility

Heather Driver

14.30

60 minutes

Mon 11.02

Climb to the beat!

Cardio

James Pisano

07.00

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Courtney Fearon

07.00

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Courtney Fearon

07.45

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Liberty Cox

09.30

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Courtney Fearon

12.30

45 minutes

S-TRX

Strength & Conditioning

James Pisano

12.45

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Ramon Perez

13.00

45 minutes

Form & Focus - Lower Body

Strength & Conditioning

Olu Adepitan

17.30

40 minutes

SWEATBOX

Skills

Marcus Parkin

17.45

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Reece Bowers

18.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Alex Nicholl

18.30

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Waz Ashayer

18.45

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Marcus Parkin

19.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Reece Bowers

19.30

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Waz Ashayer

19.45

45 minutes

POWER YOGA

Mobility

Heather Driver

20.15

55 minutes

Tue 12.02

CARDIO CONDITIONING

Strength & Conditioning

Courtney Fearon

06.55

40 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Tanya Morgan

07.00

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Waz Ashayer

07.45

45 minutes

POWER YOGA

Mobility

Fredrik Underhaug

08.40

50 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Courtney Fearon

09.30

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Liberty Cox

12.45

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Tanya Morgan

13.00

45 minutes

Form & Focus - Upper Body

Strength & Conditioning

Liberty Cox

17.30

40 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Marcus Parkin

18.00

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

James Pisano

18.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Liberty Cox

18.30

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Marcus Parkin

19.00

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Liberty Cox

19.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

James Pisano

19.30

45 minutes

STRETCH

Mobility

James Pisano

20.20

50 minutes

Wed 13.02

SWEATBOX

Skills

Marcus Parkin

06.45

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Sana Shirvani

06.55

45 minutes

CARDIO CONDITIONING

Strength & Conditioning

Beth Willars

07.45

40 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Carli Wheatley

09.30

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Waz Ashayer

12.30

40 minutes

Climb to the beat!

Cardio

James Pisano

13.00

45 minutes

PBB x Sweat

Strength & Conditioning

Paola Di Lanzo

13.00

55 minutes

SWEATBOX

Skills

Waz Ashayer

13.20

45 minutes

Form & Focus - Lower Body

Strength & Conditioning

James Pisano

17.30

40 minutes

SWEATBOX

Skills

Waz Ashayer

17.45

45 minutes

S-TRX

Strength & Conditioning

James Pisano

18.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Liberty Cox

18.30

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Tanya Morgan

18.45

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Liberty Cox

19.20

45 minutes

ENDURANCE

Cardio

James Pisano

19.30

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Tanya Morgan

19.45

45 minutes

Yoga

Mobility

Christian Salton

20.15

55 minutes

Thu 14.02

Climb to the beat!

Cardio

Courtney Fearon

06.45

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Sana Shirvani

06.55

45 minutes

MUAY THAI 'SKILLS'

Skills

Ryan Li

07.00

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Courtney Fearon

07.45

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Carli Wheatley

09.30

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Courtney Fearon

12.45

45 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Waz Ashayer

13.00

45 minutes

Form & Focus - Upper Body

Strength & Conditioning

Reece Bowers

17.30

40 minutes

Boxing 'SKILLS'

Skills

Courtney Fearon

17.45

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Sana Shirvani

18.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Reece Bowers

18.30

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Courtney Fearon

18.45

45 minutes

STRENGTH & TONE

Strength & Conditioning

Reece Bowers

19.20

45 minutes

MUAY THAI 'SKILLS'

Skills

Waz Ashayer

19.45

45 minutes

Yoga

Mobility

Fredrik Underhaug

20.15

55 minutes

Fri 15.02

Boxing 'SKILLS'

Skills

Tanya Morgan

07.00

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

James Pisano

07.00

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Liberty Cox

07.45

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Liberty Cox

12.30

45 minutes

S-TRX

Strength & Conditioning

James Pisano

12.45

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Marcus Parkin

13.00

45 minutes

SWEATBOX

Skills

Waz Ashayer

17.30

45 minutes

S & C

Strength & Conditioning

Waz Ashayer

18.20

45 minutes

Climb to the beat!

Cardio

Emma-Louise Livermore

18.30

45 minutes

Yin Yoga

Mobility

Heather Driver

19.30

50 minutes

Sweat By BXR

Session Pricing

Choose the best plan depending on your needs.

Credits & Cost
Purchasing multiple sessions
  • Members Price 1 = £15
  • 1 = £30
  • 4 = £90
  • 8 = £170
  • 12 = £240
  • 25 = £425
  • 50 = £750
Cost Per Session
The more you buy the less you pay
  • Members Price 1 = £15
  • 1 = £30
  • 4 = £22.50
  • 8 = £21.25
  • 12 = £20
  • 25 = £17
  • 50 = £15
Validation
Credits validation periods
  • 1 month
  • 1 month
  • 3 months
  • 6 months
  • 6 months
  • 12 months
  • 12 months